werkwijze

Axxent metaal

Werkwijze

Maatwerk

“Bij Axxent Metaal zijn we groot in het leveren van maatwerk van ongekende kwaliteit. Ons ervaren team, met een decennium aan expertise, staat garant voor precisie en vakmanschap. Geen twee projecten zijn hetzelfde, daarom werken we nauw samen met onze klanten, vanaf de eerste engineeringfase tot aan productie, montage en onderhoud.

We genieten ervan om vanuit kennis en ervaring alles uit de machines te halen.
Kan niet buigen we om naar: hoe kan het wel?

Maatwerk is voor Axxent Metaal geen opgave, maar onze basishouding bij elke klantvraag.

Spoedklussen

Bij Axxent Metaal zijn we niet bang voor uitdagingen, vooral niet als het op spoedklussen aankomt. Onze kracht ligt in onze flexibiliteit en we pakken gewoon graag door. We begrijpen dat er momenten zijn waarop snel handelen noodzakelijk is. Juist omdat we niet zijn ingesteld om dagenlange serieproducties kunnen we makkelijk een spoedopdracht verwerken. Of het nu gaat om maatwerk, prototypes of reparaties zonder tekening, we draaien onze hand er niet voor om.

Enkelvoudige productie

Bij Axxent Metaal gaan we geen enkele enkelvoudige productie-opdracht uit de weg. We staan bekend om onze flexibiliteit en ons vermogen om precies te leveren wat de klant nodig heeft. We denken graag met u mee om ervoor te zorgen dat uw productieprojecten tot in de puntjes worden uitgevoerd.

Serieproductie

Bij Axxent Metaal zijn we zeker bedreven in serieproductie, en we staan graag klaar voor dit soort projecten. Maar eerlijk gezegd, streven we er niet naar om dagelijks in massaproductie te gaan. Onze kracht ligt juist in maatwerk, en dat is iets wat we graag willen behouden. We begrijpen natuurlijk wel dat serieproductie soms nodig is, en wanneer we dit doen, doen we het met evenveel enthousiasme. Het geeft ons een voldoening om orders dan efficiƫnt af te handelen en sterke kwaliteit te leveren.