Diverse bewerkingen

Buigen

Metaal buigen is een essentieel onderdeel van de metaalbewerking, waarbij platte metalen platen of staven in de gewenste vorm worden gevormd. Het buigproces werkt door het toepassen van druk of kracht op het metaal om het te buigen zonder het te breken.

Dat vereist vaardigheid en precisie, omdat het belangrijk is om de juiste buigradius en hoeken te behouden om aan de specificaties van een project te voldoen. Het resultaat is vaak strakke, en naadloze bochten en vormen. Ze vormen de basis voor veel constructies en producten voor diverse klanten in allerlei branches.

volautomatisch zagen

Bij Axxent Metaal zetten we de kracht van machines in om aan uw specifieke wensen te voldoen. Onze volautomatische zaagmachine snijdt metalen buizen, staven en profielen met ongekende precisie. Het resultaat? Strakke, vlekkeloze sneden zonder verspilling.

Dankzij automatisering minimaliseren we fouten en garanderen we topkwaliteit. Bovendien zorgt volautomatisch zagen voor een veilige werkomgeving, omdat onze vakmensen minder risico lopen bij gevaarlijke handmatige zaagwerkzaamheden. En hier komt nog eens bij dat het veel sneller gaat dan met de hand.

Boren

Metale producten met boorgaten op de juiste plek en met de juiste afmeting. Het maakt of kraakt een metaalproduct in onze fabriek. Bij Axxent Metaal boren we met uiterste precisie om exacte gaten in het metaal te creƫren, voor montage, bevestigingen en diverse andere toepassingen. Of het nu gaat om eenvoudige of complexe onderdelen, wij beschikken over de juiste gereedschappen, menselijke vakkennis en ervaring om hoogwaardige, perfecte boorgaten te leveren.

verspaning
metaalbewerking
verspaning
verspaning
verspaning