Over ons

Axxent Metaal

Bij Axxent Metaal in Vaassen draait alles om de slimme kracht van machines en doortastendheid. Ons verhaal begon meer dan een decennium geleden, en sinds die tijd zijn we ieder jaar gegroeid. Met elke slag van onze machines en elke precisiebeweging van onze vakmensen hebben we onze expertise naar een hoger niveau getild.

Groot in maatwerk
sterk in kwaliteit

Ons team bestaat uit doorgewinterde vakmensen met een schat aan ervaring. Zij zijn de drijvende kracht achter ons succes en staan garant voor maatwerk van de hoogste kwaliteit. Bij Axxent Metaal aarzelen we geen moment om snel en soms zelfs met spoed te handelen, omdat we begrijpen dat tijd van essentieel belang kan zijn voor onze klanten. We werken altijd zij aan zij met onze klanten. Een ‘kan niet’ buigen we samen om naar ‘hoe kan het wel’? Het is onze basishouding vanaf de allereerste fase van engineering tot aan productie, de nauwkeurige montage en het deskundige onderhoud.

Als trots lid van de Koninklijke Metaalunie hechten we veel waarde aan duidelijke afspraken en streven we naar uitstekende resultaten in alles wat we ondernemen. Bij Axxent Metaal hebben we één duidelijk doel voor ogen: maatwerk leveren van ongekende kwaliteit. We zijn er trots op dat we ‘Groot in Maatwerk en Sterk in Kwaliteit’ zijn.

Laat ons u begeleiden in uw metaalprojecten, waarbij we de kracht van maatwerk en precisie combineren om uw aanvraag te realiseren. Samen met ons kunt u rekenen op het allerbeste in metaalbewerking. Bij Axxent Metaal staan we klaar om uw uitdagingen aan te gaan en u te helpen uw doelen te bereiken.