draaien

Onze draai-afdeling, zowel CNC als conventioneel, is puur vakmanschap.

draaien

Bij Axxent Metaal beheersen we de kunst van metaalbewerking als geen ander. Onze draai-afdeling, zowel CNC als conventioneel, is puur vakmanschap.

Met CNC-draaien, domineren we precisie. Het is een soort macho dans, waarbij het product met een krachtige rotatie op hoge snelheid draait, terwijl het snijgereedschap zich als een onverschrokken strijder lineair verplaatst. Deze gecoƶrdineerde beweging hakt met enorme precisie een cilindrisch meesterwerk uit het metaal. Het snijgereedschap beweegt alleen langs de X- en Z-assen. Dat zorgt voor een efficiƫnt en heel nauwkeurig resultaat.

Maar ook het conventionele draaiwerk heeft bij ons een ereplek. Het is een ambacht, een vakmanschap dat we koesteren. Onze ervaren mensen draaien handmatig met een beheersing die alleen de besten kunnen bereiken.

Of het nu gaat om prototypes, complexe onderdelen of seriematige productie, bij Axxent Metaal bewerken we metaal tot een sterk stuk kwaliteit. Elk stukje staal, aluminium of roestvrij staal wordt met zorg en aandacht bewerkt tot het gewenste eindresultaat. Het is de combinatie van de vaardigheid en kennis van ons team en de kracht van de machines om te draaien.

verspaning
metaalbewerking
verspaning
verspaning
verspaning