Frezen

Vakmensen die conventioneel frezen beoefenen, hebben de kunst van precisie en finesse onder de knie. Bij Axxent Metaal koesteren we dit vakmanschap.

Frezen

Metaalbewerking met Frezen: CNC en Conventioneel.

Bij Axxent Metaal bewerken we metaal naar de wens van ons ontwerp met zowel CNC- als conventioneel frezen. Onze freesaanpak is een soort krachtexplosie.

Frezen is het ruwe werk, waar met een krachtig, roterend gereedschap, de frees, materiaal wordt verwijderd. Axxent Metaal beheerst deze kunst als geen ander, zowel met CNC- als conventioneel frezen.

CNC-frezen is als een goed spelend orkest, waar de machine de dirigent is. Het snijgereedschap beweegt als een ervaren solist, met een indrukwekkende precisie. Elk overbodig stuk materiaal wordt met efficiƫntie verwijderd.

Maar ook conventioneel frezen is een ambacht dat we hoog in het vaandel dragen. Conventioneel frezen vereist namelijk een hoog niveau van handmatige beheersing en ervaring. Vakmensen die conventioneel frezen beoefenen, hebben de kunst van precisie en finesse onder de knie. Bij Axxent Metaal koesteren we dit vakmanschap.

Of het nu gaat om prototypes, complexe onderdelen, of seriematige productie, bij Axxent Metaal bewerken we metaal tot een mooi stukje kwaliteit. Elk stuk metaal wordt met uiterste precisie behandeld. Kennis en kunde van onze mensen in combinatie met de juiste machines vormen het resultaat waar u als klant blij van wordt.

verspaning
metaalbewerking
verspaning
verspaning
verspaning